Particulier

Wat is Vanavonditaliaans.nl?

Vanavonditaliaans.nl is een restaurantgids dat zich focust op Italiaanse restaurants of restaurants die Italiaanse gerechten serveren. Op onze website vind je duizenden restaurants waar je kan genieten van een heerlijke pasta, pizza of andere lekkere Italiaanse maaltijden. Ook vind je foto’s, bedrijfsgegevens en beoordelingen over deze restaurants terug op onze website.

Kan ik  een restaurant reserveren via jullie website?
Momenteel is dit helaas nog niet mogelijk, maar hier willen we in de toekomst wel verandering in brengen.

Hoe kan ik mijn ervaring delen?
Wanneer je de pagina van een bepaald restaurant bezoekt kan je onder aan de pagina een review plaatsen. Deze review zal niet direct zichtbaar worden, want deze .moet eerst door een medewerker van Vanavonditaliaans.nl worden goedgekeurd.

Wie kan mijn review lezen?
Je review zal zichtbaar zijn voor alle andere bezoekers van Vanavonditaliaans.nl

Er staat een restaurant op jullie website die niet Italiaanse gerechten serveren
Dit betreuren wij ter zeerste. Wij proberen de gegevens op onze website zo goed mogelijk bij te houden, maar het kan soms voorkomen dat de gegevens onjuist zijn. Dan horen wij dit graag.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat moet ik doen?
Staat uw vraag hierboven niet tussen? Neem dan gerust contact  met ons via de contactpagina.

Restaurateur

Waarom staat mijn website op jullie website?
Wij hebben restaurants toegevoegd die voldoen aan onze criteria voor onze website. Op verzoek zullen wij een restaurant niet meer vermelden op onze website.

De gegevens van mijn restaurant zijn niet correct
Wij zouden deze gegevens kunnen aanpassen of de restaurateur zou dat zelf aan kunnen passen. U kunt uw restaurant claimen om deze gegevens zelf aan te passen.

Is het plaatsen van een restaurant gratis?
Het plaatsen van een vermelding is gratis. Voor extra mogelijkheden, zoals een vermelding op de homepagina of een uitgelichte vermelding vragen wij een kleine vergoeding. De prijzen zijn te vinden op de Kosten & Pakketten pagina

Mijn restaurant staat al op jullie website, maar ik wil deze aanpassen
Dan kan je het betreffende restaurant claimen. Wij zullen dan verifiëren of je de eigenaar bent van het restaurant en zullen vervolgens een gebruikersnaam & wachtwoord sturen, waarmee de vermelding kan worden aangepast.